یک کارشناس اجتماعی گفت : عامل تأثیرگذار و انکارناپذیر در حفظ امنیت جامعه و رفتارهای اجتماعی و شخصیتی شهروندان دین و باورهای مذهبی است .
طاهره عسکری کارشناس اجتماعی استان در گفتگو با خبرنگار سوریاس با اشاره به ناهنجاریها و رفتار های غیر اخلاقی در جامعه اظهار داشت: امروز در جامعه شاهد بروز ناهنجاریهای و رفتار های غیر اخلاقی هستیم که به دلیل کم توجهی خانواده ها و نهاد های اجتماعی به مسائل ارزشی هستند .
وی در ادامه این مطلب گفت: باورهای دینی هسته ی اصلی پرهیز از انحرافات و ناهنجاریهای رفتاری و اخلاقی در جامعه و فرد است و به عنوان عامل بازدارنده عمل می کند .
این کارشناس اجتماعی بیان داشت: کمرنگ شدن باورها و اعتقادات مذهبی در سطح جامعه بویژه خانواده ها ، نهادها و گروهها و … علاوه بر این که موجب بروز ناهنجاریها و رفتارهای غیر متعارف در سطح جامعه می شود بلکه ثبات و امنیت خانواده ها و جامعه را به خطر می اندازد .
این کارشناس اجتماعی با اشاره به نقش مهم باورهای مذهبی و اعتقادات دینی گفت: اگر در جامعه ای باورهای مذهبی و اعتقادات دینی ضعیف و سست شود ، آحاد جامعه جامعه بر اساس امیال و خواسته های درونی خود بدون حد و مرز عمل خواهند کرد که پیامد آن وجود ناهنجاریها ، کجرویها و پیدایش نحله های فمینیستی از جمله گرایش به هم جنس یا پیدایش بدحجابی و بی حجابی و مزاحمتهای خیابانی و متلک پرابی است .
عسکری خاطر نشان کرد: بیشترین جرم و جنایتها و انحرافات اجتماعی به دلیل ضعف باورها و اعتقادات مذهبی و کم توجهی به این باورهاست چرا که دین و دینداری تحدید کننده و حد ساز خواسته ها و آمیال آدمی است و اگر در جامعه ای باورهای مذهبی از استحکام و استمرار درونی برخوردار باشد ، چنین جامعه ای خود را در چارچوب اصول و باورهای دینی قرار می دهد تا ضامن سلامت جامعه و آحاد آن باشد .
انتهای خبر /